dimarts, 27 d’octubre del 2009

COED: Comentari sobre un anunci de SEAT

Anunci: OH, BROTHER!

A classe de COED l'altre dia vam estar veient un anunci que mostrava de manera que semblava que fos bo, tota menda de comportaments dolents que podia tenir un nen a l'escola. I després vam veure com hi habia un altre tipus d'anunci que fomentaba el bon comportament i l'amor.
I aquest anunci, el de SEAT és un exemple, potser no tant de bon comportament, però si que mostra als nens que han d'estimar.
L'anunci ens mostra com la nena vol comprar al monstre tot hi que aquest és lleig i després veiem com el monstre creix amb l'amor que els nens i els pares l'hi donen i això fa que creixi molt i al final no se'l poden portar amb el cotxe de manera que han de marxar sense ell, però com l'estimen molt i no el poden deixar d'estimar per què es faci més petit, el que fan es comprar un cotxe més gran.
Aquest anunci ens vol mostrar l'amor que poden donar els nens, i de com aquest no ha de tenir límits i tampoc se l'hi haurien de posar.
A banda del que l'anunci ens mostra o ens vol mostra hi trobem una anècdota molt graciosa: os en recordeu l'anunci de " Los animales de dos en dos" que també és de SEAT, dons al final d'aquell anunci, hi ha un porquet que es queda sol fora del cotxe. I aquí ve la sorpresa quan en aquest anunci de Brother trobem en una de les imatges al porquet estirat a sobre del sofà de la casa, de manera, pot ser que inconscientment, ens facin veure que no es va quedar sol i Brother tampoc es quedara sol.

Personalment a mi aquest anunci m'agrada molt i em sembla molt bonic i a més la musica esta molt bé escollida i et fa arribar molt, a més es veu com la canten els protagonistes i això l'hi dona més sentit a la cançó. En resum, os aconsello que torneu a mirar l'anunci i os fixeu en ell per què esta molt bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada