dissabte, 26 de desembre del 2009

Activitats de Seminari

Dia 28 d’octubre de 2009

Avui l’activitat a realitzar a classe havia estat preparada per l’Anna, l’alba, la Sandra, la Lidia i jo. En principi no érem tantes persones, però per falta de activitats es van anar unint al grup. El que havíem preparat era un problema a classe, fent una petita interpretació entre tots, tots menys la Nadia i el Sergio sabien el que havien de fer, i eren alumnes, mentre que els altres dos havien de fer de mestres i mentre ens preparàvem van sortir fora.

Quan van entrar, no sabien el que passava només que havien de junta la classe per grups segons els gomets que tenien enganxats al cap. Al unir els grups es van trobar que només hi havia un de un color diferent, de manera que el van intentar posar en un altre grup, però ningú volia anar amb ell. De manera que es van trobar amb un problema de Bullying dins de la classe.

La activitat va ser divertida i per una altre banda, ens va deixar veure com actuarien dos companys de la classe, després vam poder debatre si la solució havia estat bona o no i si nosaltres teníem algun altre tipus de solució.

Després de acabar de realitzar aquesta activitat, ens va donar temps de realitzar una altre que el Jorge ens va comentar que havia fet feia dies amb els seus alumnes de infantil i que havia anat molt bé. La practica consistia en dividir la classe per grups i mirar un grup a l’altre mentre aquest improvisava un conte, que començava el primer de la fila i acabava l’últim, mentre que els del mitja havien de fer el desenvolupaments. Les meves notes de l’altre grup són les següents:

Del Joan tinc apuntat que no mirava als ulls sinó que mirava cap a las seva mà, l?Albert, ho embolica tot molt, per que fa que els nens protagonistes fessin el que en realitat havien de fer, l’Edu Muñoz ho va fer molt bé, la seva gesticulació era molt bona, tant com la seva vocalització, l’Alba, a la qual li havien deixat la història una mica complicada la va saber enganxar molt bé, i finalment l’Edu tot hi que acaba bé la historia, repeteix molt “i tal”.

Aquesta va ser una activitat que vull d’estacar, per què hem va agradar molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada