dissabte, 26 de desembre del 2009

Activitats de Seminari

Dia 23 de setembre de 2009

És el segon dia de Seminari del curs, i l’iniciem amb bastants ganes, per part de tots. Avui la idea prevista és preparar, presentar i decidir les diferents activitats que haurem de realitzar per grups durant el semestre.

En Jorge ens ajuda tot hi que nosaltres també aportàvem idees, parlem de que hem de fer lectures de llibres i/o capítols per aprofundir en el Magisteri, en Jorge ens proposa dues lectures, la primera Sóc mestre, que tracta de testimonis d’estudiants de Blanquerna, i la segona Va de mestres de Jaume Cela i ens demana que anem pensant en que volem fer amb aquest llibre. Després parlem de treballs escrits i ens referim en concret a possibles estratègies per a l’estudi de revistes, parlem de revistes educatives, cercar informació a les revistes i sobre aquestes. Aquests treballs haurien de ser en grup o individualment.

El següent apartat del que parlem són els debats, com hauríem de buscar i pensar en possibles temes de debat, d’actualitat educativa. Després parlem de possibles activitats culturals en cas de que tinguéssim temps. Aquestes serien visites a exposicions, conferencies, teatre, cinema, museus,Biblioteques, etc. També comenta la possibilitat de fer aquestes activitats

en la setmana que ens prepara la universitat de visites, una setmana de la qual ja parlaríem més endavant. A continuació ens comenta que com a una de les activitats principals del seminari, hauríem de llegir en veu alta i ens comenta una lectura futura en hores de seminari, amb la lectura també ens ajudaria a millorar en les presentacions . Després nosaltres vam començar a preparar diferents activitats, a fer els grups i a escollir els dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada