dissabte, 26 de desembre del 2009

Activitats de Seminari

Dia 2 de desembre de 2009

Comença un altre dia llarga al seminari on avanç de continuar amb les experiències de la setmana d’activitats, comencem parlant de dubtes de final de semestre. Després proposem de fer el dia 22 com acomiadament de les hores de seminari amb el Jorge, un amic invisible. Retallem els paperets i jo agafo un que és el de... ja ho veuran.

Per començar a reprendre la activitat de explicació de l’últim dia de seminari, comencen l’Albert i l’Alba ensenyant fotos de seva visita a l’escola de dimarts. Fotos que ens deixen impressionats per les instal·lacions tan gran i tan ben preparades.

Però arriba un moment que no m’agrada molt, explicar la mala experiència que vam viure l’Edu i jo. Quan la vam passar ja ho vaig passar malament però veure que els altres havien tingut tan bones experiències, em va fer sentir pitjor. Vam explicar com havíem tingut problemes de contacte, com vam haver d’esperar i com el noi de 3r no ens va mostrar gairebé res de l’escola i de classes només mitja de educació física. Però per sor no érem els únics que havíem tingut problemes amb els alumnes de 3r, altres també, com per exemple la Sandra que va explicar las seva experiència desprès que nosaltres.

La Sandra l’únic que ens va explicar de la seva escola es que es veu que hi havia una passa de grip i el seu alumne de 3r i molts nens no van assistir a l’escola. El que ella va trobar molt interessant es que els alumnes tenien una bústia per posar paperets amb agraïments o queixes per tractar després a les tutories.

El Jorge a ran de la nostre mala experiència i ens va fer una pregunta per reflexionar: Quin seria el vostre paper si fóssiu els mestres que acullen als alumnes de primer?. Aquesta pregunta va donar pas a un seguit de pensaments, un dels més importants i dit per el Jorge es que ell es basaria en mostrar els aspectes metodològics i nosaltres vam reflexionar amb ell de el perquè.

Després vam passar a explicar els centres que havíem visitat el divendres, van començar l’Albert i el Joan, que havien anat al CCCB on exposaven música, dansa, cinema, etc. Ens van ensenyar fotos i també alguns tríptics que havien portat d’allà.

Després, l’Alba, l’Elisabeth i la Lidia ens van explicar amb paraules i amb fotos la seva visita al museu de la Chocolata. També ens van ensenyar la pagina web amb les activitats per a nens que hi havia. I amb això vam acabar perquè no va donar temps a més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada